Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Yogaresa med tidningen Hälsa & Grand Tours

15 februari, 2015 - 22 februari, 2015

| 11 995

Evenemangsnavigation

Reseföretaget Grand Tours har anlitat mig i ett par år för lite enklare yogaresor till min ö Mallorca. Och from 2015 bor vi på ett helt nytt hotell i Santa Ponsa som heter Punta del Mar och som ligger vackert på en klippa vid havet. Vi är på gångavstånd till turistshoppingen nere i Santa Ponsa men också skyddade lite där vid sidan av på höjden. I början av det som kallas den lugna kusten.

Restaurangen har ett brett urval med god mat där du kan välja mellan vegetariskt och animaliskt. Du behöver alltså inte äta vegetariskt på denna resa om du själv inte vill det. Rummen på hotellet är fräscha och yogasalen har fönster ut mot havet på ena sidan och in mot Santa Ponsa bukten på den andra.

Det här är en resa för dig som nyligen börjat med yoga. Eller känner att den kanske inte har blivit så regelbunden och vill ge den en nystart. Självklart kan du som tränat ett tag också åka med. Det är lugn yoga där nybörjare och redan yogisar blandas. Det är semester resa med yogainslag. Du får sammanlagt ca 6 timmar yoga under en vecka, två workshop där vi går igenom den fysiska yoga. Och två utflykter!  Tex så tar vi oss till lilla byn Es Capdella, en gammal härlig by i undersköna naturområden. där vi också får ta del av Mallorcas olivoljeproduktion. Nästa utflykt sker till Finca Son Sureda Ric, som är en ekologisk vingård.  

Det är tidningen Hälsas resa där jag står för yogan. Läs gärna mer på Hälsas och Grand Tours egna hemsidor för mer information.

bild träd

Detaljer

Börjar:
15 februari, 2015
Slutar:
22 februari, 2015
Pris:
11 995
Event Categories:
, , ,

Plats

Santa Ponsa,Mallorca
Webbplats:
<a href="http://www.grandtours.se/Resor/Lasarresor/Yogaresa-med-Malin-Berghagen---Tidningen-Halsa/" target="self">http://www.grandtours.se/Resor/Lasarresor/Yogaresa-med-Malin-Berghagen---Tidningen-Halsa/</a>